Wat een toeristisch bewogen jaar was, werd plots toch een jaar om blij op terug te kijken. De corona had impact op ons allemaal. Het zakentoerisme kende een terugval terwijl toerisme in eigen land een heropleving kreeg.

Met een paar kleine aanpassingen was B&B Stillant aan Singel Gierle klaar om al zijn gasten met evenveel enthousiasme en professionaliteit te ontvangen.

"We zijn blij dat onze harde inzet nu voor de 2e keer op rij beloond worden met deze THA award." zegt Toon Van Bree, gastheer en zaakvoerder.

Toon en Stefanie hebben met hun creativiteit en initiatieven getoond dat ze zoveel meer zijn dan een Bed & Breakfast. Elke zomer kan je er vanaf nu vertoeven in aperobar Zomerlant.

Hun unieke binnentuin en historisch pand zorgen voor een gezellige sfeer midden in het dorp. Daarnaast hebben ze zich ingezet voor de ondersteuning van goede doelen en was er de lancering van het originele Tipsy bier.

Hun flexibiliteit zorgde voor activiteiten die steeds aan alle coronavoorwaarden voldeden. "Hier kon en kan je nog steeds met een gerust hard genieten" beaamt Stefanie. Foto's rr/N.

Al deze inzet is de jury van de travel & hopitality award niet ontgaan.

'De winnaars van deze award moeten niet alleen uniek zijn maar ook hun kwaliteit van diensten & faciliteiten en hun klantenservice in een aantal categorieën kunnen aantonen.

Stillant deed dit met glans en mag zich reeds voor het 2e jaar op rij beste guest house van België noemen.'

"Wij willen al onze klanten hartelijk bedanken en beloven plechtig ons werk op dezelfde wijze voort te zetten," besluiten Stefanie en Toon.

info@stillant.be – 0497 02 33 67